پخش زنده
امروز: -
رییس سازمان جهاد کشاورزی قزوین: میزان سموم باقی مانده در محصول انگور به ویژه فرآوری و تولید کشمش کاهش پیدا کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، فاطمه خمسه در جلسه هماهنگی تولید محصول سالم کشمش افزود: جهاد کشاورزی برای اقتصادی کردن تاکداران و همچنین کاهش میزان سموم موجود در تولید محصول؛ اقدامات خوبی از جمله طرح داربستی و آبیاری نوین در باغ ها و توصیه فنی کاهش مصرف سموم انجام داده است.
وی افزود : امسال کاهش مصرف سموم در باغ های انگور را شاهد بودیم که نسبت به استاندارد جهانی این میزان رعایت و حتی پایینتر از حد آن استفاده شده است و در تولید محصولات کشاورزی؛ استان قزوین حد مجاز سموم را رعایت میکند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: کنترل سموم در تولید محصولات کشاورزی به تنهایی بر عهده جهاد کشاورزی نیست بلکه باید تمام دستگاههای اجرای مشارکت کنند.
خمسه افزود: باید نظارت و بازرسی بر واحدها و فروشگاههای عرضه سموم کشاورزی بیشتر و در کاهش سموم کشاورزی روشهای نوین مبارزه با آفت از طریق طرحهای ترویجی به بهره برداران انتقال داده شود.
وی گفت: بخش خصوصی با هماهنگی اتاق بازرگانی میتوانند شرایط را برای صادرات محصول فراهم کنند.